Tunnetko jo valtakunnallisen lasten ja nuorten digikokoelman? Katso vinkkivideo!

Mediataitoviikon kunniaksi julkaisimme ohjevideon, joka tutustuttaa valtakunnallisen lasten ja nuorten kirjojen digikokoelman käyttöön – tämä kokoelmahan löytyy Lumme-kirjastojen e-kirjastosta Lumme-Finnasta.

Video Lumme-kirjastojen Youtubessa

Videolla näytetään, kuinka käytät Lumme-kirjastojen e-kirjastoa ja millaisia kirjoja lasten ja nuorten digikokoelmasta löytyy. Samalla saat kivoja kirjavinkkejä.

Valtakunnallinen lasten ja nuorten digikokoelma tuo entistä monipuolisemman valikoiman lasten ja nuorten ääni- ja e-kirjoja kaikkien saataville. Kokoelman kirjat löytyvät Lumme-kirjastojen e-kirja-palvelusta samalla tavalla kuin muutkin kirjat ja ne lainataan kirjastokortilla ja siihen liitetyllä tunnusluvulla. Uutta on se, että kokoelmaan kuuluvat kirjat ovat saatavilla useina kappaleina siten, että esim. koululuokat voivat lukea yhtaikaa samaa kirjaa. Digikokoelmasta löytyy tällä hetkellä lähes sata eri e-kirjaa ja äänikirjaa ja sitä päivitetään kirjatarjonnan mukaan 31.5.2023 saakka. Kokoelma rahoitetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön hankkeesta.

Hyödyllisiä linkkejä:


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s