Valtakunnallisia kilpailuja koululaisille lukemisesta ja tilastoista liittyen Suomen juhlavuoteen

Suuri lukuseikkailu -ideakilpailu

Lukukeskuksen ja Lastenkirjainstituutin koordinoima Suuri lukuseikkailu haastaa lapset ja nuoret mukaan ideakilpailuun suunnittelemaan suurta lukuseikkailua! Mikä tekee lukemisesta seikkailun? Kerro se sanoin, kuvin tai videolla. Haussa on hauskoja, rohkeita, outoja ja villejäkin ideoita. Kilpailu on avoin kaikille 6-16 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Ideoita voi lähettää 31.10. asti. Lue tarkemmat osallistumisohjeet täältä. Suuri lukuseikkailu hankkeesta voit lukea lisää täältä ja tutustu myös hankkeen kotisivuihin!

Tilastojulistekilpailu 2016-2017

Tilastokeskuksen, MAOL ry:n ja Suomen Tilastoseuralla on meneillään Tilastojulistekilpailu yläaste- ja lukioikäisille nuorille. Kilpailu soveltuu useampaan oppiaineeseen, kuten matematiikkaan ja historiaan. Kilpailun aiheena on tällä kertaa Suomen historia. Kilpailussa on kansallinen ja kansainvälinen osa.

Kansallisessa kilpailussa nuoret valmistelevat 2-3 hengen joukkueissa tilastojulisteen. Kilpailun teema on vuosina 2016–2017 historia, ja kilpailu on osa Suomi 100 – juhlavuotta. Kilpailutöiden palautuspäivä on 27.1.2017. Lisätietoa kansallisesta kilpailusta ja kansainvälisestä kilpailusta.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s